gallery_made_with_nanogallery2

Blue Raspberry HHC Vape - вкус

Течност: 2,00 мл.
Сорт: Flavor
Ефекти: Energetic, Talkative, Giggly
Помага за: Stress, Depression, Anxiety
Състав: 93% HHC - 7% TERPENES

80,00 лв.

Добре дошли в света на Blue Raspberry! Това е един от най-популярните и любими вкусове, който може да се консумират с нашите HHC вейпове.

Blue Raspberry е вкус, който се отличава със своя уникален аромат и вкус на сладък, горчиво-сладък плод - малина. Той е известен също и със своята способност да ви даде енергия и мотивация, като същевременно осигурява приятно усещане за релакс. Създаден е чрез смесване на сортовете Blueberry и Raspberry, което създава уникална комбинация от аромати и ефекти.

Нашите HHC вейпове ви позволяват да се наслаждавате на пълния вкус и аромат на Blue Raspberry, като същевременно получавате пълен контрол върху дозирането и консумацията си. Този сорт е идеален за хора, които търсят енергия и мотивация.

Ако сте фен на сладките и горчиво-сладък аромат на малини, Blue Raspberry е идеалният избор за вас. Той ви дава възможността да се наслаждавате на уникален вкус и аромат, който ще ви разнообрази и ще ви осигури незабравимо изживяване. Изберете Blue Raspberry за вашия HHC вейп и се наслаждавайте на този сладък и ароматен вкус.

Високо качество

Premium HHC & Terpenes
внос от USA

Безплатна доставка

До офис на ЕКОНТ и СПИДИ
4,99 лв. доставка до адрес

Изпращане същия ден

Поръчки направени до 15:00 се изпращат в същия работен ден

Дискретна опаковка

Пратката няма да се различава от другите