HHC Vapes


Еднократни е-цигари / вейповеНие от Trevi4ka.com сме производител на HHC вейп устройства с богато портфолио от сортове терпеи. В нашия магазин ще откриете богато разнообразие от канабиоидни продукти, които отговарят на всички ваши нужди.

Горди сме, че можем да предложим най-висококачествените вейп устройства, съдържащи Premium HHC и Терпени. Терпените са естествени съставки на растенията и могат да подобрят вашето вейпинг преживяване, като добавят вкус, аромат и най-важното - избрания ефект.

Нашата цел е да предоставим най-добрата комбинация от цена / количество / качество на пазара. Стремим се да предлагаме конкурентни цени, за да гарантираме, че всеки може да си позволи качествено изживяване. Нашата продуктова гама включва различни видове терпени, които са проектирани да отговарят на нуждите на всеки потребител.

Благодарим ви, че посетихте нашия уебсайт и се надяваме да намерите идеалния продукт за вас. Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме винаги готови да помогнем и да отговорим на всички ваши запитвания.


Високо качество

Premium HHC & Terpenes
внос от USA

Безплатна доставка

До офис на ЕКОНТ и СПИДИ
4,99 лв. доставка до адрес

Изпращане същия ден

Поръчки направени до 15:00 се изпращат в същия работен ден

Дискретна опаковка

Пратката няма да се различава от другите